Wij hebben meerdere losse activiteiten en clinics en ze zijn goed te combineren. Hiervan hebben we een aantal vermeld op deze pagina. Op zoek naar iets wat er niet bij staat?

We denken graag met jullie mee voor een passende activiteit of programma

Wij ontwikkelen complete sportdagen en sportclinics voor scholen, bedrijven en instellingen.

Informeer naar de mogelijkheden, wij denken graag mee in passende oplossing die past bij jullie groep.

Outdoor Cooking

Een fantastische workshop geschikt voor mensen die eens willen leren buiten koken. Hierbij ga je ook zelf vuur maken en daarna heerlijke gerechten bereiden op jullie eigen gestookte vuur. Dit alles onder begeleiding van een Hike- en Survivalinstructeur.
Meer Outdoor Cooking

Survivalbaan Stedum

Op de survivalbaan in Stedum is het vanaf mei 2016 mogelijk om een survivalrun clinic te krijgen. Dit parcours staat naast op de ijsbaan in Stedum.
clinic Survivalrun

Vlot bouwen en varen

Actief en samen aan de slag
Vlot bouwen en varen is een activiteit waar samenwerking van groot belang is. Worden de taken goed verdeeld? En wat worden de posities van de personen op het vlot? Deze activiteit kent verschillende vormen.
Meer...vlotbouwen

Boogschieten

Als clinic goed te combineren
Wij verzorgen boogschiet clinics, ook op locatie. Deze zijn goed te combineren met andere activiteiten. Naast het boogschieten is het blaaspijpschieten een leuke aanvulling op deze activiteit. Informeer naar de mogelijkheden.
Meer Boogschieten

Bootcamptraining

conditie, coordinatie en saamhorigheid
Al eens aan gedacht om met je eigen team te bootcampen? Onder deskundige begeleiding samen aan de slag om te werken aan conditie en de saamhorigheid. Deze combinatie van outdoor-fitness, intervaltraining en samenwerkingsopdrachten is leuk om met je groep te doen!
Meer over bootcamp

Constructie en bouwopdrachten

samenwerking en bouwen
Wij hebben diverse samenwerkingsopdrachten waarbij je samen wordt uitgedaagd om niet aller daagse constructies te bouwen. Deze activiteiten zijn geschikt als teambuildingsactiviteit. Wanneer je inhoudelijk dieper wilt ingaan op de samenwerking kunnen we ook een training verzorgen doormiddel van het ervaringsleren en gebruiken we de activiteiten als middel.

Teambuildingsprogramma

Samenwerken